'Haaland hakt knoop door en vertrekt: deze week bevestiging uit Engeland'

'Haaland hakt knoop door en vertrekt: deze week bevestiging uit Engeland'

09-05-2022 09:05 Laatste update: 09:13
82

Erling Haaland speelt volgend seizoen bij Manchester City, meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic. In een eerder stadium waren ook Real Madrid en Bayern München geïnteresseerd in de diensten van de Noor, maar The Citizens trekken aan het langste eind. 

De bevestiging vanuit het Haaland-kamp en Manchester City volgt later deze week, weet het Engelse medium, dat zich baseert op bronnen in Duitsland. De goalgetter heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de koploper van de Premier League en naar verwachting gaan afgevaardigden van de club deze week met Borussia Dortmund om tafel om de clausule in het contract van Haaland te activeren.

Al geruime tijd is bekend dat hij komende zomer voor 75 miljoen euro is op te halen in Duitsland en City is bereid dit bedrag op tafel te leggen. Zodoende vertrekt Haaland na tweeënhalf jaar bij Dortmund en lijkt hij zaterdag tegen Hertha BSC zijn laatste wedstrijd voor de club te spelen. Gedurende zijn periode in Duitsland speelde hij tot dusver 88 duels, waarin hij 85 keer scoorde en 23 keer aangever was. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie