Flekken over transfer: 'Overstap naar topclub is nu geen issue'

Flekken over transfer: 'Overstap naar topclub is nu geen issue'

09-05-2022 10:16
35

Mark Flekken vertrekt deze zomer vermoedelijk niet bij SC Freiburg. De 28-jarige doelman sluit een transfer op dit moment zo goed als uit, al hoopt hij in de toekomst wel uit te komen voor een Europese topclub.

"Dat zou ik graag willen, maar dat is nu nog geen issue", zegt Flekken tegen Kicker. "Ik heb nog een contract hier, voel mij goed en met het WK in de winter moet je er zeker van zijn dat je speelt als je van club verandert. Ik heb hier hard gewerkt voor mezelf en moet het iedere week laten zien. Ik hou van Freiburg en als we Europees zouden spelen, is dat een grote plus."

Wedden

Meer odds

Flekken beleeft een ijzersterk seizoen. De Limburger groeide - mede door de blessure van Justin Bijlow - uit tot eerste doelman van het Nederlands elftal. Hij stond eind maart onder de lat tijdens de oefeninterlands met Denemarken en Duitsland. Overigens dreigt Freiburg in de Bundesliga nog wel een Champions League-ticket te verspelen. Door een 1-4 nederlaag tegen Union Berlin, zakte de ploeg van Flekken naar de vijfde plaats.