'Vertrekkend Almere City-directeur Jacobs maakt mogelijk stap naar de Eredivisie'

'Vertrekkend Almere City-directeur Jacobs maakt mogelijk stap naar de Eredivisie'

Het lijkt erop dat Teun Jacobs de nieuwe technisch directeur van Willem II wordt. Bronnen rondom de Tilburgse club bevestigen aan het Brabants Dagblad dat Jacobs 'een zeer belangrijke kandidaat' is.

Nadat Joris Mathijsen twee maanden geleden vertrok bij de club, is Willem II op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Nu neemt Martin van Geel die taak tijdelijk op zich, maar het is de bedoeling dat daar binnenkort verandering in komt. Jacobs is naar verluidt in beeld bij Willem II, al willen de Tricolores daar zelf niets over kwijt.

Jacobs is momenteel de technisch directeur van Almere City, maar daar vertrekt hij komende zomer. Het oud-hoofd jeugdopleiding van NEC stelt dat Almere nu beter af is met 'een ander type' als technische man. Dat maakt de weg vrij voor een overstap naar Willem II.

Naast Jacobs is Remco Oversier naar verluidt ook in beeld in Tilburg. De 39-jarige Rotterdammer was eerder als directeur actief bij NEC en RKC Waalwijk. Nu is hij werkzaam bij zaakwaarnemersbureau SEG.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s