Frustratie bij PSG neemt toe: 'Het is geen excuus, maar wel de waarheid'

Frustratie bij PSG neemt toe: 'Het is geen excuus, maar wel de waarheid'

10-05-2022 09:35
26

Dat Paris Saint-Germain sinds het landskampioenschap niets meer heeft om voor te spelen, zorgt voor frustratie bij middenvelder Marco Verratti. De Italiaan erkent dat het moeilijk is om gemotiveerd te blijven voor de laatste wedstrijden van het seizoen. 

Halverwege maart werd PSG door Real Madrid in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld. Op dat moment konden de Parijzenaren de titel in de competitie al amper meer mislopen. "Er zit een beetje frustratie", beaamt Verratti tegenover Amazon Prime. De PSG-speler heeft er moeite mee dat er geen druk op de duels staat. "De huidige situatie is niet iets waar je van droomt aan het einde van het seizoen."

"We hadden een droom in de Champions League. Maar Madrid heeft ons hard geraakt", sombert Verratti, die stelt dat het mede door het inpassen van talenten lastig was om een eenheid te vormen dit seizoen. "Het is geen excuus, maar wel de waarheid. Het is moeilijk een hecht team te creëren als je veel verandert. Maar we moeten de goede dingen nu uitpikken, zodat we volgend seizoen verder kunnen bouwen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie