Wijndal flirt met transfer, Driessen heeft nieuws: 'Hij wil heel graag naar Ajax'

Wijndal flirt met transfer, Driessen heeft nieuws: 'Hij wil heel graag naar Ajax'

10 mei - 18:05 Laatste update: 18:06
224

Owen Wijndal staat welwillend tegenover een overgang naar Ajax, meent Valentijn Driessen. De AZ-verdediger gaat naar alle waarschijnlijkheid vertrekken uit Alkmaar en flirtte na de topper tegen de Amsterdammers al openlijk met een mogelijke transfer.

Op Instagram deelden Jurriën Timber en Wijndal een foto van tijdens het duel. Brian Brobbey reageerde 'soon' op het plaatje, doelend op een eventuele overstap. De Ajacied kreeg 'jij ja' als respons van Wijndal, waarop Brobbey hard lachte. Driessen wordt in een video-item van De Telegraaf gevraagd naar de situatie. Volgens de chef voetbal van de ochtendkrant houdt Ajax de back nauwlettend in de gaten.

"Het zou mij niet verbazen. Ajax is op zoek naar een linksback", aldus de journalist. "Of het Wijndal wordt... Wijndal wil zelf heel graag naar Ajax. Ajax twijfelt nog een beetje, maar dat heeft ook te maken met de transfersom. Het zou wel eens rond kunnen komen." De Oranje-international verlengde onlangs zijn contract bij AZ tot de zomer van 2024, waardoor Ajax in de buidel zal moeten tasten. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jurrien Timber (@jurrientimber)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!