Bijzonder scenario lonkt voor Steijn en Steijn: 'Mijn moeder vindt dit heel erg'

Bijzonder scenario lonkt voor Steijn en Steijn: 'Mijn moeder vindt dit heel erg'

10 mei - 21:20
22

De goal van Sem Steijn tegen NAC Breda was in meerdere opzichten belangrijk. Niet alleen omdat ADO Den Haag volop strijd om promotie, maar ook omdat vader Maurice Steijn niet bepaald op de beste manier vertrokken is bij NAC.

Steijn juichte voor de B-Side, waar de fanatiekelingen van NAC zitten. "Ik vond het heerlijk om hier een goal te maken. Ja, de rekening is vereffend. Dat voelt heel goed, dit vinden wij thuis heel lekker. Mijn moeder zei al: ik ben trots op je, goed gedaan", zegt Steijn tegen Omroep West.

Mogelijk ontvouwt zich een pikant scenario: ADO strijdt om promotie, maar vader Maurice is met Sparta nog niet veilig. De kans bestaat dat ze elkaar tegenkomen. "Grappig dat je daarover begint, want mijn moeder vindt dit scenario heel erg. Die zei dat ik een verkeerd stukje kip krijg, mocht dat gebeuren. Dit vindt ze niets."

"Iedereen heeft alles gegeven. Ik kwam net de kleedkamer in en iedereen was op, maar zaterdag moeten we alweer aan de bak. Of we het kunnen volhouden? Daar gaan we wel voor. Goed herstellen en vol voor zaterdag. Hopen dat het volzit", zegt Steijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie