'PSV moet noodgedwongen beroep doen op jeugd tegen NEC: einde seizoen Ramalho'

'PSV moet noodgedwongen beroep doen op jeugd tegen NEC: einde seizoen Ramalho'

11 mei - 10:10
167

PSV kan woensdagavond tegen NEC niet op volle oorlogssterkte aantreden. De Eindhovenaren moeten winnen en hopen op puntenverlies van Ajax tegen sc Heerenveen om de titelstrijd te rekken tot zondag, al kan André Ramalho daar in ieder geval geen rol van betekenis in spelen.

Voor de Braziliaan zit het seizoen erop, meldt het Eindhovens Dagblad. Door aanhoudende enkelklachten moet Ramalho zijn eerste Eredivisie-seizoen voortijdig staken. Ook voor Joey Veerman staat het thuisduel met de Nijmegenaren op losse schroeven. De middenvelder is niet okselfris uit de topper tegen Feyenoord (2-2) gekomen en blijft mogelijk woensdagavond aan de kant.

Vorige week kwam PSV met het nieuws naar buiten dat Phillipp Mwene, Ryan Thomas, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen in het restant van het seizoen niet meer in actie komen, waardoor Roger Schmidt tegen NEC een beroep doet op Johan Bakayoko, Dennis Vos, Jenson Seelt en Mathias Kjølø. 

"Zij zijn onderdeel van de toekomst van PSV en daar heb ik oog voor. De jongens die mijn opvolger Ruud van Nistelrooy straks bij de selectie haalt, hebben ook allemaal laten zien dat ze kwaliteiten hebben. Voor PSV blijft het heel belangrijk om talent te ontwikkelen", zei de keuzeheer dinsdag op het persmoment. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie