'Mazraoui en Bayern zijn eruit: Ajacied tekent tot 2026 bij Duits kampioen'

'Mazraoui en Bayern zijn eruit: Ajacied tekent tot 2026 bij Duits kampioen'

11 mei - 12:41 Laatste update: 13:03
84

Bayern München en Noussair Mazraoui hebben de transfer van de Ajax-back bezegeld, meldt het Duitse Kicker. Volgens het medium tekent de Marokkaan tot de zomer van 2026 bij Der Rekordmeister.

Het hing al geruime tijd in de lucht, maar volgens Kicker is de kogel door de kerk en voegt Mazraoui zich per 1 juli bij de selectie van Julian Nagelsmann. In Beieren moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Benjamin Pavard, die het voorbije seizoen voornamelijk de rechtsbackpositie bekleedde. Door de transfervrije status van Mazraoui levert de transfer Ajax niets op.

Wat Mazraoui gaat verdienen bij Bayern, is nog onbekend. Naar verluidt gaat de rechtervleugelverdediger acht miljoen euro per jaar opstrijken. Fabrizio Romano meldt dat Mazraoui de medische keuring al achter de rug heeft. Ajax wacht met de bevestiging tot na het Eredivisie-seizoen. Ryan Gravenberch moet Mazraoui binnen afzienbare tijd gaan volgen, al is die transfer nog niet voor de volle honderd procent rond. 

Mazraoui maakte in 2017 definitief de overstap naar de hoofdmacht en kwam tot 136 officiële duels. Daarin was hij goed voor tien treffers en negen assists.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie