'Ik ga de fans van PSV missen, ik hoop dat ze volgend jaar kampioen worden'

'Ik ga de fans van PSV missen, ik hoop dat ze volgend jaar kampioen worden'

12-05-2022 08:34
88

Eran Zahavi gaat de fans van PSV missen. De 34-jarige Israëliër, die één keer trefzeker was tegen NEC (3-2), nam woensdagavond afscheid van het publiek in het Philips Stadion.

"Onze laatste thuiswedstrijd, het was een vaarwel van onze fans. Het was heel speciaal. Ik wil de fans bedanken voor alle steun, net als mijn ploeggenoten, de staf en alle mensen bij de club. Ze hebben mij de afgelopen twee jaar veel geholpen, ook in moeilijke momenten", zegt Zahavi tegen de NOS.

Daarmee doelt de spits onder meer op de gewelddadige overval op zijn woning in Amsterdam. "Natuurlijk gaat dat door je hoofd. Mijn familie geeft mij kracht. Als ik scoor, dan toon ik mijn liefde. Zij steunen mij overal in de wereld", doelt hij op het hartjesgebaar dat hij maakt na zijn goals. Zahavi geniet ook de waardering van de PSV-fans, zo bleek na zijn wissel. "Het was een emotioneel moment. De fans verdienen mijn respect, ze zijn heel speciaal en ik ga ze missen."

Zahavi koestert de mooie momenten met de Eindhovenaren. "Ik hoop dat ze volgend jaar kampioen worden. Ik zal hun grootste fan zijn. Ik wil iedereen bedanken voor alles. Ik hoop ze in de toekomst nog eens te zien." Waar zijn toekomst ligt, kan hij nog niet zeggen. "Natuurlijk praat ik met een aantal clubs. Ik moet de beste beslissing nemen voor mij, voor mijn familie en mijn toekomst."