'Bayern München krijgt slecht nieuws: Lewandowski weigert voorstel'

'Bayern München krijgt slecht nieuws: Lewandowski weigert voorstel'

Groot nieuws uit Duitsland: Robert Lewandowski heeft besloten om zijn contract bij Bayern München niet te verlengen. Daardoor lonkt een zomers afscheid, omdat dit voor Bayern het enige moment is om nog iets aan hem te verdienen.

BILD pakt met een uitgebreid verhaal uit over het 'contracttheater' van Lewandowski. De Poolse spits was naar verluidt ontevreden dat hij geen aanbieding kreeg, waarna FC Barcelona zich voor hem meldde. Het is volgens BILD zeker dat Lewandowski níet gaat verlengen. Dat heeft hij de clubleiding vorige week medegedeeld.

Ondertussen meldt Fabrizio Romano dat Barcelona in blijft zetten op de komst van Haaland, hoewel het een lastige zaak zal worden. Bayern zal meewerken voor een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro, zo klinkt het in Duitsland.

In Barcelona kan Lewandowski voor drie seizoenen tekenen, tegelijkertijd is de club financieel aan handen en voeten gebonden. Daarom wil de club ook diverse spelers van de hand doen, zo wordt Frenkie de Jong in verband gebracht met Manchester United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s