Update: 'Doekhi kiest voor Bundesliga-avontuur en tekent voor vier jaar'

Update: 'Doekhi kiest voor Bundesliga-avontuur en tekent voor vier jaar'

12 mei - 23:47 Laatste update: 12 mei - 23:47
Bundesliga 83 Reacties

Danilho Doekhi kan na dit seizoen de stap naar de Bundesliga gaan maken. Union Berlin rekent erop dat de centrale verdediger, die transfervrij zal vertrekken bij Vitesse, gaat tekenen in de Duitse hoofdstad.

Volgens De Telegraaf wil Union na het behalen van Europees voetbal snel zaken doen. Komende zaterdag kan in de thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg deelname aan de Europa League veiliggesteld worden en dan zullen de Duitsers de transfer van Doekhi snel af willen ronden. Op die manier kan het Rangers, dat ook geïnteresseerd is in de verdediger, aftroeven.

Een transfer naar Union zou het eerste buitenlandse avontuur betekenen voor de 23-jarige stopper, die eerder voor Excelsior en Jong Ajax speelde. Na vier seizoenen bij Vitesse en het aanvoerderschap in zijn laatste jaar, is Doekhi nu wel klaar voor een stap hogerop. Bij de volksclub uit Berlijn kan hij ploeggenoot worden van Sheraldo Becker.

Update: Danilho Doekhi gaat een contract voor vier jaar tekenen bij Union Berlin. De verdediger, die na dit seizoen transfervrij is, heeft besloten om alle andere opties af te zeggen voor de Duitse subtopper. Bij Union gaat hij hoe dan ook Europees voetbal spelen. VfB Stuttgart, Hertha BSC en Rangers krijgen volgens De Gelderlander nul op rekest.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s