'Huntelaar en Hamstra zien komst van beoogd Scheuder-assistent niet zitten'

'Huntelaar en Hamstra zien komst van beoogd Scheuder-assistent niet zitten'

Dick Schreuder wordt niet de assistent-trainer van zijn broer Alfred Schreuder, meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant gaat er een streep door de naam van de PEC Zwolle-trainer, omdat Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra zijn komst niet zien zitten.

Het tweetal is sinds het vertrek van Marc Overmars als directeur voetbalzaken eindverantwoordelijk op het gebied van technische zaken. 'Het duo schaakt op meerdere borden en durft duidelijke maatregelen te nemen', schrijft De Telegraaf. Hamstra en Huntelaar zien volgens het dagblad de komst van Dick Schreuder 'niet zitten'.

Het is nog niet duidelijk wie wél de beoogde assistenten van Schreuder bij Ajax zijn. De naam van de huidige Jong Ajax-trainer John Heitinga wordt in verband gebracht met een functie bij het eerste elftal. Michael Reiziger en Winston Bogarde, de assistenten van Erik ten Hag, beschikken over een doorlopend contract. Vrijdag maakte de Amsterdammers bekend dat met ingang van komend seizoen Schreuder de hoofdtrainer is. Hij tekende een overeenkomst voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s