'Feyenoord mengt zich in de strijd met PSV om felbegeerde sc Heerenveen-back'

'Feyenoord mengt zich in de strijd met PSV om felbegeerde sc Heerenveen-back'

Naast PSV is ook Feyenoord in de markt voor Milan van Ewijk. Volgens de Leeuwarder Courant heeft de sc Heerenveen-rechtsback de clubs uit zowel het binnen- als buitenland voor het uitkiezen.

Woensdag schreven zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad dat PSV achter de diensten van Van Ewijk aanzat. Daar is volgens de Leeuwarder Courant nu dus Feyenoord bijgekomen. Volgens de regionale krant is de interesse van de Stadionclub 'concreet' en is het een kwestie van tijd voordat de Rotterdammers zich in Friesland zullen melden.

Naast de twee Nederlandse topclubs zitten ook diverse buitenlandse teams achter Van Ewijk aan. Zo zou de 21-jarige verdediger op het lijstje staan van zowel RC Strasbourg, LOSC Lille en Stade Brest uit Frankrijk. Daarnaast zou Championship-club Queens Park Rangers en het Schotse Celtic de verrichtingen van hem nauwlettend volgen.

De gelijkenissen met Denzel Dumfries zijn snel getrokken. De huidige Internazionale-speler werd door sc Heerenveen voor een klein bedrag gekocht van Sparta, om vervolgens met een forse winst te worden verkocht aan PSV. Van Ewijk lijkt na dit seizoen op zijn beurt eveneens klaar te zijn voor een stap hogerop.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s