'Cillessen verkast sowieso naar de Eredivisie en heeft twee mogelijkheden'

'Cillessen verkast sowieso naar de Eredivisie en heeft twee mogelijkheden'

14 mei - 12:28 Laatste update: 14:05
Eredivisie 139 Reacties

Jasper Cillessen staat voor een terugkeer in de Eredivisie. Volgens El Desmarque, een nationale krant met hoofdkantoor in Sevilla, keept de Oranje-international volgend seizoen voor PSV of Ajax.

Bij Valencia hoeft Cillessen niet meer op een kans te rekenen, aangezien hij daar tweede keuze is achter de Georgische reus Giorgi Mamardashvili. El Desmarque schrijft dat het komende zomer van een transfer gaat komen en dat de Eredivisie de bestemming zal worden van de Groesbeker.

Op dit moment zou PSV een streepje voor hebben op Ajax, omdat de Eindhovenaren al in onderhandeling zijn met Cillessen. De doelman heeft echter goede herinneringen aan Amsterdam overgehouden en Ajax heeft hem ook op een lijstje staan. Een definitieve beslissing laat dus nog even op zich wachten.

In juni zal de goalie, die naast Ajax en Valencia ook voor Barcelona en NEC uitkwam, zijn opwachting maken in de selectie van Oranje voor de vier Nations League-wedstrijden. El Desmarque denkt dat de terugkeer van Cillessen in de selectie een voorbode is op een transfer naar de Eredivisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s