Driessen: 'Van Bommel hield de boot af, Overmars accepteert niet zomaar 'nee''

Driessen: 'Van Bommel hield de boot af, Overmars accepteert niet zomaar 'nee''

17 May - 13:35
53

Royal Antwerp FC-directeur Marc Overmars was al langere tijd bezig met Mark van Bommel, weet Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. De dit seizoen bij VfL Wolfsburg vertrokken trainer hield de boot aanvankelijk af, maar lijkt nu alsnog bij The Great Old aan de slag te gaan.

Maandag kwam het nieuws door dat Van Bommel in beeld was bij KRC Genk, maar enkele uren later werd duidelijk dat zijn toekomst verderop in België ligt: de onderhandelingen met Royal Antwerp FC bevinden zich in een vergevorderd stadium, werd maandagavond duidelijk. Van Bommel kan voor twee jaar tekenen bij de nummer vier van de kampioenscompetitie.

Op de achtergrond speelde al langere tijd het één en ander, vertelt Driessen in Voetbalpraat op ESPN. "Ik weet dat er een tijdje sprake van is, maar dat Van Bommel de boot afhield", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. "Maar Overmars is niet iemand die snel 'nee' accepteert, dus ik kan me voorstellen dat hij door blijft gaan."

De oudste club van België wil met Van Bommel verder jagen op de Belgische landstitel, met de miljoenen van geldschieter Paul Gheysens. The Great Old trok vorig seizoen al de portemonnee voor Radja Nainggolan, terwijl nu de naam van Toby Alderweireld valt in Antwerpen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s