NAC-steunpilaar vertrekt: 'Wat ik zeg, het is een grote chaos gebleken'

NAC-steunpilaar vertrekt: 'Wat ik zeg, het is een grote chaos gebleken'

18 mei - 08:32 Laatste update: 11:27
53

NAC Breda-verdediger Dion Malone heeft zijn laatste wedstrijd voor de club gespeeld. Hij voelt zich niet meer honderd procent op zijn plek in Breda en is teleurgesteld in de gang van zaken bij NAC. 

De Bredase club verloor in de play-offs van ADO Den Haag, waardoor het seizoen erop zit. Malone vat het seizoen in drie woorden samen. "Een grote chaos. De nasleep van wat in de zomer is gebeurd", foetert hij tegenover BN DeStem, doelend op het curieuze vertrek van Maurice Steijn. "Wat ik zeg: Het is een grote chaos gebleken. Voor de club en de mensen die de club liefhebben, hoop ik echt dat er verandering komt."

Om die reden is Malone klaar bij NAC en loert hij op een transfer. "Ik heb hier twee loodzware seizoenen meegemaakt. De zwaarste uit mijn carrière", stelt hij. "Als ik heel eerlijk ben, voel ik mij niet honderd procent op mijn plek. Dat heeft met heel veel dingen te maken. Dat zal ik ook intern bespreken." Malone legt uit dat hij zich onder meer niet gewaardeerd voelt in Breda. "Nu is er weer een incident geweest bijvoorbeeld. Sem Steijn maakt een doelpunt."

"Ik zie het langskomen op ESPN, op de site van ADO, maar ik like bewust niks", aldus Malone. "Ik ben goed met Sem. Dat de achterban hem niet mag, begrijp ik. Ik snap wat er is gebeurd. Maar mag ik daarom niet een foto van hem liken op zijn Instagram? Vervolgens krijg ik berichten als: Je moet je schamen. Dat wij hebben verloren van ADO vind ik erg rot. Maar persoonlijk ben ik blij voor Sem. Ik ben bevriend met Sem. Punt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Nieuws

Update

'NAC Breda-verdediger Dion Malone heeft hoogstpersoonlijk zijn laatste wedstrijd voor de club gespeeld'

Plaats een reactie