Boost voor Feyenoord: Bijlow op 'Conference League-trainingskamp' in Portugal

Boost voor Feyenoord: Bijlow op 'Conference League-trainingskamp' in Portugal

18 May - 12:52
54

De kans bestaat dat Justin Bijlow kan keepen in de Conference League-finale. Feyenoord gaat met 26 spelers, waaronder de Oranje-international, op trainingskamp in het Portugese Lagos.

Bijlow raakte begin maart geblesseerd tegen FK Partizan en wordt sindsdien vervangen door Ofir Marciano, maar de doelman mag inmiddels gaan denken aan zijn rentree. In Portugal zet hij zijn revalidatie voort. Feyenoord-trainer Arne Slot heeft de stiekeme hoop dat hij over Bijlow kan beschikken in de Conference League-finale tegen AS Roma.

Tyrell Malacia, Gernot Trauner en Reiss Nelson lieten afgelopen zondag het thuisduel met FC Twente (1-2) schieten vanwege hamstringklachten, maar stappen woensdag ook in het vliegtuig. Dat geldt ook voor Orkun Kökcü, die zich voortijdig liet vervangen met een voetblessure. Feyenoord is tot en met zaterdag op trainingskamp in Lagos. Op woensdag 25 mei is de finale.

De volledige selectie van Feyenoord: Bilow, Cojocaru, Marciano, Troost, Remie, Pedersen, Geertruida, Senesi, Malacia, Hendrix, Sinisterra, Jahanbakhsh, Kökcü, Linssen, Sandler, Nelson, Aursnes, Trauner, Bassett, Walemark, Hendriks, Til, Toornstra, Hall, Dessers, Groen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s