Brenet gelinkt aan PSV en Feyenoord: 'Aanbod gedaan, moet eigenlijk tekenen...'

Brenet gelinkt aan PSV en Feyenoord: 'Aanbod gedaan, moet eigenlijk tekenen...'

18 May - 18:37
69

Joshua Brenet heeft zich in een half seizoen bij FC Twente in de kijker gespeeld bij PSV én Feyenoord, werd eerder deze week duidelijk. De 28-jarige back beschikt over een aflopend contract en FC Twente wil ook alles in het werk stellen om hem binnenboord te houden.

Tijdens de huldiging van de nummer vier werd Brenet al aangespoord om bij te tekenen. De verdediger zelf wil echter eerst alles laten bezinken. "Nu kan ik rustig nadenken over wat ik wil", laat hij weten aan 1Twente. "Ik was in mijn hoofd bezig met het voetbal. Dus nu heb ik alle rust, lekker vakantie en daarna kan ik alles evalueren in mijn hoofd. Met mijn zaakwaarnemer kijken wat ik ga doen."

Ondanks de interesse van PSV en Feyenoord heeft technisch directeur Jan Streuer de hoop op een langer verblijf van Brenet niet opgegeven. "Ik hoop dat ik hier de komende week meer over heeft. We zijn ermee bezig, maar we gaan het absoluut proberen. We hebben hem een goede aanbieding gedaan, eigenlijk moet hij gewoon tekenen… De komende week moeten we meer weten, anders ga je kijken naar andere alternatieven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s