Tagliafico: De precieze afspraak houd ik uit respect voor de club tussen ons

Tagliafico: "De precieze afspraak houd ik uit respect voor de club tussen ons"

18 mei - 19:42 Laatste update: 18 mei - 19:42
51

Nicolás Tagliafico is sinds begin 2018 al een publiekslieveling bij Ajax, maar lijkt aan de vooravond van een transfer te staan. De Argentijnse back zag in januari al een overstap naar FC Barcelona afketsen en sprak met toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars af dat hij voor een schappelijke prijs zou mogen vertrekken.

Tagliafico kwam ooit voor vier miljoen over uit Argentinië en bevestigt tegenover De Telegraaf dat deze kwestie is besproken door de clubleiding. "De precieze afspraak houd ik uit respect voor de club tussen ons", aldus de linksback, die dit seizoen zijn basisplek kwijtraakte en desondanks niet naar Barcelona mocht vertrekken. "De boosheid daarover heb ik bij het sluiten van de transfermarkt al achter me gelaten. Dat was toen. Ik heb me gefocust op het winnen van prijzen. Helaas is dat in de bekerfinale niet gelukt, maar de titel maakt me trots."

Na de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse verklaarde Tagliafico al dat hij naar een topcompetitie zou willen vertrekken, om uit zijn 'comfort zone' te stappen. Van concrete beweging is vooralsnog echter geen sprake. "Ik weet niet hoe de markt zich ontwikkelt, dus ik zie het wel. Ik ben rustig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie