Geruchten uit Frankrijk: 'FC Utrecht heeft verdediger van 4,5 miljoen op het oog'

Geruchten uit Frankrijk: 'FC Utrecht heeft verdediger van 4,5 miljoen op het oog'

20 May - 14:16
45

FC Utrecht wordt in Frankrijk gelinkt aan Real Sociedad-verdediger Modibo Sagnan. Volgens Foot Mercato hebben de Domstedelingen al een bod uitgebracht op de 23-jarige stopper.

Dat Utrecht zoekt naar een nieuwe verdediger, is niet gek. Na dit seizoen stopt Willem Janssen met voetballen, terwijl Tommy St. Jago lange tijd uit de roulatie is met een knieblessure. Het is al duidelijk dat Nick Viergever volgend seizoen naar de Galgenwaard komt, maar dat is volgens Franse berichtgeving niet genoeg voor technisch directeur Jordy Zuidam. Utrecht zou Sagnan ook nog binnen willen halen.

Naar verluidt zijn er verschillende clubs geïnteresseerd in de Fransman. Utrecht heeft volgens Foot Mercato zelfs al een officieel bod uitgebracht. Het is niet duidelijk of Real Sociedad daarmee akkoord is gegaan.

Afgelopen seizoen werd Sagnan door Sociedad verhuurd aan Tondela, dat zich niet wist te handhaven op het hoogste niveau in Portugal. Sagnan was normaal gesproken een basisspeler in Portugal. Drie jaar geleden betaalde Real Sociedad nog 4,5 miljoen euro om hem over te nemen van RC Lens. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s