'Heracles zal wakker geschrokken zijn en getergd aan de aftrap verschijnen'

'Heracles zal wakker geschrokken zijn en getergd aan de aftrap verschijnen'

20 mei - 14:37
105

Hoewel Excelsior een 3-0 voorsprong moet verdedigen op bezoek bij Heracles Almelo, rekenen de Rotterdammers zich nog lang niet rijk. Trainer Marinus Dijkhuizen verwacht dat Heracles in de return 'getergd' voor de dag zal komen.

Excelsior en Heracles vechten zaterdagavond voor een plekje in de finale van de play-offs. De heenwedstrijd werd ruim gewonnen door de Keuken Kampioen Divisie-club, waardoor Heracles aan de bak moet voor handhaving. Dijkhuizen is echter op zijn hoede. "Ik verwacht van Heracles sowieso wat meer weerstand", laat hij optekenen door het Algemeen Dagblad.

"Voor hen was woensdag mentaal heel zwaar, omdat ze na de teleurstelling van zondag snel de knop moesten omzetten. Ze zullen nu wakker geschrokken zijn en getergd aan de aftrap verschijnen", verwacht Dijkhuizen. "Het zal voor hen overleven worden. Wij moeten blijven voetballen om een goal te maken. Als we dat niet doen en verdedigend alleen maar ballen weg gaan schieten, hebben we een probleem."

Excelsior zal het in de tweede ontmoeting met Heracles zonder smaakmaker Marouan Azarkan moeten stellen. De aanvaller heeft last van zijn ribbenkast. Julian Baas zal Azarkan vervangen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s