Bayern-directeur: Mazraoui is rond, deal met Ajax voor Gravenberch ook nabij

Bayern-directeur: Mazraoui is rond, deal met Ajax voor Gravenberch ook nabij

22 mei - 14:06
70

Bayern München verwacht Noussair Mazraoui in de komende dagen te kunnen presenteren als nieuwe aanwinst. Ook de onderhandelingen met Ajax over Ryan Gravenberch gaan volgens technisch directeur Hasan Salihamidzic de goede kant op.

Volgens Salihamidzic kan er ook voor de negentienjarige middenvelder spoedig witte rook zijn. "We voeren goede gesprekken met Gravenberch. We willen ons team over de hele linie versterken", stelt de Bosniër bij Sport1. Bayern steggelde lang met Ajax over een transfersom, maar inmiddels lijkt er schot in de zaak te zitten. Gravenberch ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam, waardoor dit het laatste moment is dat hij nog een serieuze transfersom oplevert.

Voor Mazraoui hoefde de Bundesliga-kampioen niet om tafel met Ajax. De rechtsback is transfervrij. "De deal is rond", erkent Salihamidzic, die tevreden is met de selectie van Bayern. "We willen nog een paar dingen doen, maar ons team zit goed in elkaar. De kern bestaat uit spelers van Duitsland. De jongens zijn hongerig en we willen om alle prijzen meedoen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!