Aboukhlal slaat terug naar 'kinderachtige' en 'lachwekkende' supporters van AZ

Aboukhlal slaat terug naar 'kinderachtige' en 'lachwekkende' supporters van AZ

22-05-2022 17:47
159

Zakaria Aboukhlal laakt de 'kinderachtige' en 'lachwekkende' manier waarop sommige supporters van AZ hem behandelen. De aanvaller werd uitgefloten bij zijn invalbeurt en haalde zijn gram door de 2-0 te maken tegen sc Heerenveen.

Aboukhlal vierde zijn beslissende goal door zijn shirt uit te trekken, naar zijn naam te wijzen en zijn vingers achter zijn oren te leggen. "Toen ik erin kwam floten ze en dat is niet de eerste keer. Dat vind ik een beetje lachwekkend", reageert de matchwinner voor de camera van ESPN.

"Ik denk dat ik vaak belangrijk ben geweest voor het team, de club en de fans", vervolgt Aboukhlal. "De manier waarop zij (AZ-aanhang, red.) handelen vind ik kinderachtig en lachwekkend. Dan krijg je zo'n reactie. Waar het vandaan komt moet je aan de fans vragen. Ik weet het niet."

Meteen na zijn wissel reageerde Aboukhlal al met een duimpje en cynisch applaus. "Veel dingen zijn niet goed gegaan dit seizoen, maar volgens mij is dat bij iedereen zo. Ik vind het allemaal oké. Als je de 2-0 maakt vlak voor het einde komt de emotie eruit bij mij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie