Ten Hag krijgt jawoord van De Gea: Degenen die niet willen blijven, kunnen gaan

Ten Hag krijgt jawoord van De Gea: "Degenen die niet willen blijven, kunnen gaan"

22 May - 20:18 Laatste update: 20:21
39

David de Gea keept ook na dit seizoen voor Manchester United. De doelman heeft Erik ten Hag trouw gezworen na de laatste competitiewedstrijd tegen Crystal Palace.

Manchester United heeft een dramatisch seizoen achter de rug waar De Gea liever niet meer aan denkt. "Ik wil dit seizoen vergeten en 100% klaar zijn voor het volgende seizoen. Het is verschrikkelijk geweest, een heel slecht seizoen in alle opzichten, het is heel zwaar geweest. Het is tijd om te rusten en de geest voor te bereiden op volgend seizoen", zegt De Gea via de clubkanalen van Manchester United.

Vers bloed is dringend nodig, zegt De Gea. "De nieuwe manager en staf zijn al op zoek naar nieuwe spelers. Hopelijk brengen ze goede met een goed en fris karakter.  Degenen die niet willen blijven, kunnen gaan. Degenen die voor de club willen vechten, moeten uitrusten in de zomer."

"Het is belangrijk om het lichaam en geest voor te bereiden op wederom een zwaar seizoen", besluit De Gea. Manchester United is dit seizoen zesde geworden in de Premier League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s