Feyenoord doet poging voor Sinisterra: 'Minder geld dan Ajax en PSV'

Feyenoord doet poging voor Sinisterra: 'Minder geld dan Ajax en PSV'

23 May - 07:41
58

Frank Arnesen gaat proberen Luis Sinisterra nog één seizoen in Rotterdam te houden. De smaakmaker van Feyenoord, die woensdagavond de Conference League hoopt te winnen, heeft zich in de kijker gespeeld bij een groot aantal clubs.

'Ik ga het wel proberen", zegt Arnesen in een interview met Voetbal International over een mogelijk langer verblijf van Sinisterra. "Luis heeft vijftien goals en vijftien assists achter zijn naam staan; zulke statistieken haal je niet een, twee, drie terug. Dus natuurlijk is dat een poging waard. Ons probleem is nog steeds dat we veel minder geld hebben dan Ajax en PSV, maar we zijn wel op de weg omhoog."

De technisch directeur van Feyenoord is 'niet bang' voor een uittocht deze zomer. "Maar we moeten wel voorbereid zijn. Feyenoord is een club die moet verkopen en dat gaan we dan ook doen. Maar wie? Voor hoeveel? En kunnen we kwaliteit terughalen? Dat zijn de grote vraagstukken voor de komende maanden."

"Een-op-een dezelfde kwaliteit terugkopen, is bijna onmogelijk", weet Arnesen. "Je praat over spelers die zich hebben ontwikkeld tot het niveau waarbij ze goed genoeg zijn de stap te maken naar een grotere club. Als je die kwaliteit wilt terugkopen, betaal je 25 miljoen, bij wijze van spreken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s