Speculatie over mogelijk Slot-vertrek: 'Het is ook nog eens veel te vroeg'

Speculatie over mogelijk Slot-vertrek: 'Het is ook nog eens veel te vroeg'

23 May - 20:25
62

Jan Everse hoopt dat Arne Slot ook volgend seizoen bij Feyenoord voor de groep staat. De voormalig trainer is van mening dat de keuzeheer in Rotterdam aan een mooi project bezig is, dat Slot niet vroegtijdig moet staken. 

Slot werd de voorbije maanden gelinkt aan Ajax, al is die vacature inmiddels ingevuld door Alfred Schreuder. Everse denkt dat een mogelijke Conference League-eindzege Slot het laatste duwtje geeft om bij Feyenoord te blijven. "Ik denk dat het ook nog eens veel te vroeg is voor hem om te gaan", voegt hij daaraan toe bij RTV Rijnmond. "Hij is bezig om bij Feyenoord iets op te bouwen. In de voetballerij kan alles, maar ik zou het niet doen."

Volgens de voormalig coach van onder meer PEC Zwolle speelt de nuchterheid van Slot een belangrijke rol in de prestaties van de Stadionclub dit seizoen. "Slot is iemand die bouwt aan een visie. Dan zie je het stapje voor stapje beter worden." Het trainingskamp in Portugal, dat Feyenoord deze week belegt, is dan ook een goed besluit geweest van Slot. "In Rotterdam is het een gekkenhuis. Als je op 1908 moet trainen, dan barst het van de supporters. Je hebt geen rust."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s