Karsdorp: 'Wat bepaalde Feyenoord-supporters hebben gedaan, kan echt niet'

Karsdorp: 'Wat bepaalde Feyenoord-supporters hebben gedaan, kan echt niet'

24-05-2022 18:09 Laatste update: 18:16
83

Rick Karsdorp heeft er geen moeite mee dat hij zijn oude club woensdagavond pijn kan doen. De AS Roma-back draagt Feyenoord nog altijd een warm hart toe, al houdt hij een vieze nasmaak over aan zijn tweede periode in Rotterdam-Zuid. 

In gesprek met ESPN wordt Karsdorp daags voor de Conference League-eindstrijd gevraagd hoe het met zijn Feyenoord-hart gaat. "Goed. Er is in Nederland één club voor mij en dat is Feyenoord, maar dat telt morgen niet", zegt hij. Het zit de rechtervleugelverdediger niet dwars dat hij met Roma zijn jeugdliefde kan pijnigen. "Dat heeft te maken met het jaar dat ik terug ben gekomen (2019, red.)"

"Wat bepaalde supporters toen hebben gedaan en geroepen kan niet. Dat heeft me echt geraakt." De verhalen gaan dat de familie van Karsdorp destijds werd lastiggevallen door een deel van de Feyenoord-aanhang. "Of het nou een groepje van tien of dertig was, maakt niet uit. En of het iemand vanachter zijn computer of iemand in het stadion was ook niet. Het is nooit fijn om zulke dingen mee te maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie