Arnesen ontwijkt transfervraag bij Feyenoord: 'Misschien krijg ik een transfer'

Arnesen ontwijkt transfervraag bij Feyenoord: 'Misschien krijg ik een transfer'

26-05-2022 11:25
15

Frank Arnesen is teleurgesteld en trots na de Conference League-finale. De Feyenoord-directeur vindt dat zijn club terug kan kijken op een geweldige Europese campagne. Arnesen krijgt ook een transfervraag, maar de Deen wil niet specifiek antwoorden.

Feyenoord ging woensdagavond met 1-0 onderuit tegen AS Roma, waardoor de eerste Conference League-beker naar Italië gaat. Direct na afloop zat trainer Arne Slot nog in de emotie van de wedstrijd. Dat geldt ook voor Arnesen. "Ik heb dat ook, maar op een andere manier", vertelt hij bij ESPN. "Ik sta er meer buiten, maar ik heb hetzelfde gevoel: als we winnen ben ik blij, als we verliezen vind ik het niet leuk."

"Ik weet ook wel dat we een ongelofelijke Europese campagne hadden dit jaar", gaat de technisch directeur verder. "We hebben heel veel gewonnen en heel goed voetbal gespeeld. Iedere keer zagen we dat Arne Slot en zijn staf het elftal op een geweldige manier liet voetballen. Dat lieten ze ook vanavond (woensdag, red.) zien, vooral in de tweede helft. Ik kan alleen maar trots op al die jongens zijn. Dat ben ik ook op onze trouwe supporters."

In het verleden vertelde Arnesen dat hij spelers voor mooie bedragen wil verkopen bij Feyenoord. Wie zouden dat nu kunnen zijn? "Ja, dat kan ik niet zeggen", antwoordt hij. "Ik word in ieder geval niet verkocht, nou ja, dat weet ik ook niet. Misschien krijg ik een transfer na deze avond", grapt Arnesen.