'Malacia gaat bijna zeker weg bij Feyenoord, Nederlandse coaches willen zakendoen'

'Malacia gaat bijna zeker weg bij Feyenoord, Nederlandse coaches willen zakendoen'

27 May - 18:43
210

Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat Tyrell Malacia zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al heeft gespeeld. De linksback staat in concrete belangstelling van Olympique Lyon en Manchester United.

Krabbendam schept bij Voetbal International duidelijkheid over de toekomst van Malacia. "Hij gaat vrijwel zeker weg. Olympique Lyon en Manchester United zijn concreet." Volgens Krabbendam is het de bedoeling dat Malacia het transferrecord verbreekt bij Feyenoord. Op dit moment is Dirk Kuyt, die voor achttien miljoen euro naar Liverpool ging, de Feyenoorder die voor de hoogste transfersom werd verkocht.

Bij zowel Lyon als United zou Malacia te maken krijgen met een Nederlandse coach. Bij eerstgenoemde club staat Peter Bosz voor de groep, terwijl Erik ten Hag recent is begonnen aan zijn klus in Manchester. Bij Ajax had Ten Hag ook al een oogje op Malacia.

Feyenoord heeft Malacia zelf opgeleid. De linksbenige verdediger maakte zijn debuut tegen Napoli in de Champions League. Malacia kwam toen sterk voor de dag en heeft zich sindsdien sterk ontwikkeld. De Oranje-international ligt nog twee jaar vast in De Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s