'Kamp-Messi is klaar met Laporta: vader belt Barça-preses met dringend verzoek'

'Kamp-Messi is klaar met Laporta: vader belt Barça-preses met dringend verzoek'

27 mei - 19:52
41

Lionel Messi en zijn vader Jorge zijn klaar met FC Barcelona-president Joan Laporta. Dat schrijven Spaanse media, waaronder Marca. Messi is niet blij met het feit dat Laporta zich herhaaldelijk uitlaat over hem.

Sinds Messi naar Paris Saint-Germain is vertrokken, heeft de preses van Barcelona meerdere malen publiekelijk gesproken over de Argentijn. Zo heeft Laporta hardop gefantaseerd over een terugkeer van de superster. De vader van de linkspoot heeft daardoor besloten om Laporta op te bellen. De boodschap was duidelijk: de president moet niet meer over Messi praten en het hoofdstuk definitief afsluiten.

Naar verluidt is een terugkeer van Messi bij Barça onder de huidige omstandigheden namelijk onmogelijk. De kleine dribbelaar voelt zich nog altijd een beetje bedrogen door Laporta, die meerdere keren plechtig beloofde dat het contract van Messi verlengd zou worden.

In Parijs heeft Messi zijn eerste jaar er inmiddels op zitten. De 160-voudig international scoorde slechts zes keer in de Ligue 1, maar was wel goed voor veertien assists in 26 duels. In de Champions League scoorde Messi juist vijf keer in zeven duels, terwijl hij geen assists leverde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie