'Ajax weet waar het aan toe is: Spurs stelt Bergwijn-vraagprijs vast'

'Ajax weet waar het aan toe is: Spurs stelt Bergwijn-vraagprijs vast'

03-06-2022 15:21
188

Ajax heeft van Tottenham Hotspur te horen gekregen hoe diep er in de buidel getast moet worden voor Steven Bergwijn. De Londenaren willen zo'n 25 miljoen euro zien, meldt ESPN.

Eerder op de vrijdag werd bekend dat Ajax een officieel bod heeft neergelegd bij Spurs. Dit voldeed nog niet aan de eisen van voorzitter Daniel Levy, waardoor de Amsterdammers hoger moeten inzetten. Biedingen van Ajax kwamen nog niet boven de twintig miljoen euro uit, terwijl de nummer vier van het voorbije Premier League-seizoen een groot deel van de ruim 31 miljoen euro die in het verleden aan PSV is betaald, wil terugverdienen.

De komende tijd moet uitwijzen of Ajax bereid is water bij de wijn te doen en 25 miljoen euro op tafel te leggen voor de Oranje-international, die nog tot de zomer van 2025 vastligt bij Spurs. Een persoonlijk akkoord lijkt een overstap in ieder geval niet in de weg te staan. Bergwijn wil naar verluidt graag naar Ajax, nadat hem de tweede seizoenshelft meer speeltijd was beloofd door manager Antonio Conte. In de pikorde werd hij voorbijgestreefd door Dejan Kulusevski, waardoor hij in de Premier League slechts 546 minuten in actie kwam.