Twente rekent op exit: 'Wordt moeilijk als Feyenoord en PSV ook interesse hebben'

Twente rekent op exit: 'Wordt moeilijk als Feyenoord en PSV ook interesse hebben'

06-06-2022 12:59
62

Technisch directeur Jan Streuer weet dat het behouden van Joshua Brenet een lastig verhaal wordt voor FC Twente. De rechtsback beschikt over een aflopend contract in Enschede, terwijl Feyenoord en PSV interesse in hem hebben.

Twente haalde Brenet afgelopen winter terug naar Nederland en dat pakte goed uit: de tweevoudig Oranje-international maakte indruk bij de Tukkers. Twente wil graag langer door met Brenet, maar er zijn kapers op de kust: zijn oude club PSV en Feyenoord hebben ook interesse. Streuer laat zich in gesprek met Voetbal International kort uit over de situatie. "Rechts achterin blijft Joshua Brenet misschien nog, maar als Feyenoord en PSV ook interesse hebben kan dat weleens moeilijk worden."

De directeur ziet dat de spoeling überhaupt dun is op de backposities bij Twente. Streuer hoopt voor die posities nog versterkingen aan te kunnen trekken. De selectie van Twente moet vroeg volledig zijn: de nummer vier van de Eredivisie speelt in augustus namelijk cruciale duels in de voorronde van de Conference League.