'Hooggewaardeerde rechtsback moet de concurrentie aangaan met Dumfries'

7 juni om 07:24
Laatste update: 7 juni om 09:35

Internazionale is bezig met een rechtsback. De nummer twee van de Serie A heeft bij Cagliari een bod gedaan op Raoul Bellanova, die in Milaan de concurrentiestrijd aan moet gaan met Denzel Dumfries.

Bellanova is een hooggewaardeerde rechtsback die het afgelopen seizoen indruk heeft weten te maken bij Cagliari. Dat was meteen zijn doorbraak bij het grote publiek: Bellanova had daarvoor enkel bij Pescara in de Serie B gespeeld. Omdat Cagliari gedegradeerd is uit de Serie A, hoopt Inter hem voor een relatief laag bedrag op te kunnen halen, maar Cagliari schijnt hoog in de boom te zitten.

Volgens Fabrizio Romano en Tuttosport heeft Inter een bod van zeven miljoen euro neergelegd, maar vraagt Cagliari twaalf miljoen euro. Mogelijk wordt Cesare Casadei in de deal betrokken, aldus de Turijnse krant. Inter kan Bellanova dan voor een lager bedrag oppikken én Casadei, een middenvelder, ervaring op laten doen.

Mocht Inter erin slagen om Bellanova naar Milaan te halen, dan betekent dat dat Dumfries extra gas zal moeten geven om zijn basisplaats te behouden. De Nederlander maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Inter en is de eerste keus voor de rechtsbackpositie.