Quinten Timber reageert op toekomstvraag: 'Dus zeg nooit, nooit'

7 juni om 15:49

FC Utrecht-middenvelder Quinten Timber weet nog niet waar hij volgend jaar speelt. De international van Jong Oranje wordt in verband gebracht met zowel PSV als Ajax, al is een vertrek naar eigen zeggen geen uitgemaakte zaak.

Timber maakte een ijzersterk debuutseizoen in de Eredivisie door en werd door de Utrecht-aanhang uitgeroepen tot speler van het seizoen. Clubs uit binnen- en buitenland hebben hem in het vizier. Waar hij na de zomer actief is, laat hij nog in het midden. "Ik denk goed na over de keuzes die ik maak. Als er iets moois komt dan weet je het nooit. Dus zeg nooit, nooit", zegt hij in gesprek met ESPN.

De defensieve middenvelder is tevreden met zijn ontwikkeling bij Utrecht. "Ik heb een goed jaar gehad, maar er kunnen zeker dingen beter", blijft hij zelfkritisch. "Dat wil ik volgend seizoen beter doen en ik heb nog genoeg te leren bij FC Utrecht. Maar ik maak wel bewuste keuzes", doelt Timber op zijn toekomst. Hij beschikt nog over een contract tot de zomer van 2024 in de Domstad. Utrecht hoopt met een eventuele verkoop van Timber op een van de duurst uitgaande transfers in de clubhistorie.