'PSV ziet twee kandidaten als Sangaré vertrekt, twijfels over Van Crombrugge'

'PSV ziet twee kandidaten als Sangaré vertrekt, twijfels over Van Crombrugge'

7 juni - 20:37 Laatste update: 20:54
64

Het is op dit moment nog rustig op de transfermarkt, maar daar kan voor PSV snel verandering in komen. Het Eindhovens Dagblad geeft dinsdag een update over de stand van zaken in Eindhoven.

Zoals bekend genieten de komst van een doelman en een spits prioriteit voor technisch directeur John de Jong. Verder wil de club eigenlijk in alle linies een 'aantal kwalitatieve verbeteringen aanbrengen', schetst het ED.

Voor de keeperspositie geldt Hendrik van Crombrugge als een kandidaat, maar niet iedereen bij PSV is ervan overtuigd dat hij de beste optie is. Daarom verkent de club ook andere mogelijkheden in het buitenland, maar dat blijkt geen eenvoudige missie. De doelmannen die de gewenste kwaliteiten hebben en binnen het budget passen, zijn schaars.

De regionale krant weet dat de 23-jarige Mexicaan Kevin Álvarez van Pachuca inderdaad in beeld is, maar PSV is nog niet concreet. Of dat wel gaat gebeuren, hangt mede af van de toekomst van Philipp Max, Mauro Júnior en Phillipp Mwene. 

PSV hoopt Ibrahim Sangaré te behouden, maar is nadrukkelijk geïnteresseerd in Quinten Timber van FC Utrecht en Vinicius Souza van KV Mechelen. Mocht de Ivoriaanse balafpakker vertrekken, dan schakelt de nummer twee van de Eredivisie naar één van deze twee opties, zo is de verwachting.

In de aanval hoopt PSV de beschikking te krijgen over Savinho. Daarnaast kan Luuk de Jong terugkeren en is Wilfried Gnonto in beeld. Voor laatstgenoemde is echter volop interesse na zijn succesvolle debuut voor Italië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s