'PSV pakt niet door voor Cillessen en bekijkt andere opties'

'PSV pakt niet door voor Cillessen en bekijkt andere opties'

29 May - 12:25
171

De kans is zeer klein dat Jasper Cillessen komend seizoen onder de lat staat bij PSV. De Nederlandse topclub heeft te veel twijfels over de fysieke staat van de 33-jarige doelman, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Cillessen ligt nog maar één jaar vast bij Valencia en was in beeld om aan de slag te gaan in het Philips Stadion. PSV voerde ook gesprekken met de 61-voudig international, maar lijkt niet door te pakken. Over het niveau van Cillessen zijn geen twijfels, maar die zijn er wel over zijn blessureperikelen. De afgelopen seizoenen moest de oud-keeper van NEC, Ajax en FC Barcelona vaker toekijken dan hem lief was.

Volgens het ED en VI zoekt PSV op dit moment verder en hoopt het al in de komende weken een transfer te kunnen beklinken. Technisch directeur John de Jong en trainer Ruud van Nistelrooy willen het vraagstuk voor de start van het nieuwe seizoen oplossen. Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht is nog altijd een kandidaat, maar PSV 'tast ook een aantal andere buitenlandse opties af', weet de regionale krant.

Braziliaanse media maakten al gewag van de interesse van de Eindhovenaren in Flamengo-sluitpost Hugo Souza, maar dat kunnen bronnen nog niet bevestigen. De nieuwe aanwinst moet de concurrentie aangaan met Joël Drommel, nu Yvon Mvogo is vertrokken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s