Getafe-voorzitter dropt bommetje: 'Bale is 45 minuten geleden bij me aangeboden'

8 juni om 14:54

De voorzitter van Getafe, Ángel Torres, kwam bij een shirtpresentatie met opvallend nieuws over Gareth Bale. De aanvaller uit Wales zou zijn aangeboden bij de Spaanse club.

Woensdag presenteerde Getafe zijn nieuwe shirts voor het komende seizoen. Voorzitter Torres was ook aanwezig en dropte een bommetje. "45 minuten geleden is Gareth Bale bij mij aangeboden", vertelde hij. "Ik moet erover nadenken en erover in gesprek gaan met onze trainer (Quique Sánchez Flores, red.). Ik weet niet of Bale naar Getafe komt. We zullen de optie in overweging nemen."

Bale is momenteel transfervrij, doordat zijn contract niet verlengd is bij Real Madrid. Bij De Koninklijke was de buitenspeler op een compleet zijspoor beland. Bale werd eerder al gelinkt aan een sensationele move naar Cardiff City, uit zijn geboortestad. Voor de 32-jarige international is het zaak om volgend seizoen weer aan spelen toe te komen, met het oog op het WK in Qatar. Wales kwalificeerde zich afgelopen week voor het eindtoernooi door Oekraïne te verslaan.