United neemt afscheid van zes spelers, Ten Hag kan beginnen met een schone lei

10 juni om 17:51
Laatste update: 10 juni om 20:05

Manchester United heeft vrijdagmiddag officieel afscheid genomen van zes spelers van het eerste elftal. Onder meer Juan Mata, Edinson Cavani en Paul Pogba worden uitgezwaaid.

Dat laten the Red Devils weten via de officiële kanalen. Edinson Cavani, Lee Grant, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matić en Paul Pogba mogen elders hun geluk zoeken en lopen uit het contract. Van Paul Pogba is de verwachting groot dat de Fransman naar oude liefde Juventus vertrekt. Matić is onderweg naar Rome en eerder in de week werd al bekend dat alles zo goed als geregeld is voor die overstap. 

United heeft een speciaal afscheid voorbereid voor Mata. De Spanjaard arriveerde in 2014 bij United en was vaak belangrijk bij de Engelse grootmacht. "Het kostte me wat tijd om de verandering die in mijn leven plaatsvindt te verwerken", liet Mata zelf weten over zijn vertrek. "Dit is een bericht waarvan ik de afgelopen jaren vele momenten nooit had gedacht dat ik het zou schrijven, maar aan alle goede dingen komen natuurlijk een einde en mijn tijd als speler van Manchester United is net voorbij." Waar Mata zijn toekomst vervolgt, is nog niet bekend.