Telstar negeert oproep van spelersgroep en stelt Snoei aan als nieuwe hoofdtrainer

Telstar negeert oproep van spelersgroep en stelt Snoei aan als nieuwe hoofdtrainer

10 June - 18:44 Laatste update: 20:11
47

Telstar heeft Mike Snoei officieel aangesteld als opvolger van Andries Jonker als hoofdtrainer. Daarmee negeert de technische commissie de wens van de spelersgroep om Jonker terug te halen. 

Telstar heeft het nieuws via de officiële kanalen gedeeld. Het is de vraag of de aanstelling van Snoei nog een staartje krijgt: donderdag 9 juni lekte een brief uit waarin de spelersgroep hun onvrede uitte en pleitte voor een terugkeer van Jonker. De trainer vertrok na teleurstellende resultaten. Raid El Kaddouri, die een belangrijke rol speelt in de jeugdopleiding bij Telstar, heeft uit onvrede al zijn taken neergelegd. "De club moet gerund gaan worden als voetbalclub en niet meer als hobbyclub", liet El Kaddouri al weten. 

Snoei is een oude bekende van Telstar en stond tussen 2017 en 2019 al als hoofdtrainer aan het roer. Aanvoerder Glynor Plot verzacht de stevige woorden in de uitgelekte brief op de clubwebsite. "Wij als spelersgroep maakten ons zorgen en zochten middels een brief contact met de club. Helaas kwam die brief in de media terecht. Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en hebben alle vertrouwen in Mike Snoei als nieuwe hoofdtrainer. We gaan er een mooi seizoen van maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s