'Leipzig laat Nkunku alleen voor 'exorbitante prijs' naar Real vertrekken'

11 juni om 10:29
Laatste update: 11 juni om 10:35

RB Leipzig wil zo snel mogelijk het contract van Christopher Nkunku verlengen. De Franse aanvaller ligt tot 2024 vast bij de Bundesliga-club en staat in de belangstelling van onder meer Real Madrid

Dat weet het Spaanse AS te melden. Leipzig hoopt dat Nkunku een goede prestatie op het WK neerzet en een langere verbintenis aangaat met de club, zodat de waarde van de middenvelder stijgt. Nkunku werd in 2019 van Paris Saint-Germain overgenomen voor ongeveer dertien miljoen euro. De 24-jarige aanvaller, die ook uit de voeten kan als schaduwspits, debuteerde in maart van dit jaar bij de nationale ploeg van Frankrijk en heeft inmiddels drie interlands op zijn naam staan.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

Leipzig laat Nkunku deze zomer alleen voor een 'exorbitante prijs' gaan die 'ver boven de marktprijs' ligt, schrijft AS, vernomen van bronnen dicht bij Nkunku zelf. "Het is geen geheim dat clubs geïnteresseerd zijn", zei Nkunku onlangs. "Het is vleiend, maar het is ook vleiend dat een club als Leipzig er alles aan doet om mij te behouden."

Nkunku heeft een topseizoen achter de rug en scoorde 35 keer in 50 wedstrijden, waanzinnige cijfers voor de speler die het jaar daarvoor slechts zeven keer scoorde. Ook gaf de Fransman maar liefst twintig assists. Volgens AS wil Leipzig de sterspeler deze zomer niet voor minder dan 150 miljoen euro van de hand doen.