'Götze lijkt toch bij PSV te blijven: langverwachte Benfica-transfer op springen'

'Götze lijkt toch bij PSV te blijven: langverwachte Benfica-transfer op springen'

11-06-2022 11:33
138

Verrassend nieuws uit Portugal: Benfica dreigt alsnog de stekker uit de transfer van Mario Götze te trekken. Een hereniging tussen de Duitse spelmaker en trainer Roger Schmidt leek een kwestie van tijd, maar de Portugezen zouden al kijken naar andere opties op de transfermarkt.

Götze is voor een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro op te halen bij PSV. Het leek een kwestie van tijd voordat Benfica die optie zou activeren en via social media circuleerde al een 'bevestigingsvideo', waarmee Götze – als Iron Man – gepresenteerd zou moeten worden. Record en A Bola melden zaterdag echter dat O Glorioso toch is gaan twijfelen.

Dat lijkt te maken te hebben met de financiële wensen van Götze, die bij PSV al 'alles bij elkaar boven de drie miljoen euro' verdiende, zoals het Eindhovens Dagblad onlangs becijferde. Volgens de laatste berichtgeving uit Portugal dreigt de transfer alsnog te klappen en kijkt Benfica alvast verder.

Zoals het er nu naar uitziet, zal de net dertig jaar geworden spelmaker op 20 juni op de eerste training van PSV verschijnen. Götze ligt nog tot medio 2024 vast in Eindhoven.