Sky Sports: Bergwijn-akkoord ver weg, Spurs gefrustreerd door Ajax-biedingen

Sky Sports: Bergwijn-akkoord ver weg, Spurs gefrustreerd door Ajax-biedingen

12-06-2022 09:44
228

Een akkoord tussen Tottenham Hotspur en Ajax over een transfer van Steven Bergwijn is nog mijlenver. Dat meldt Sky Sports. In Londen heerst frustratie over de voorstellen van de Nederlandse kampioen.

Bergwijn wil vertrekken bij Spurs, waar hij mede door de concurrentie van Harry Kane en Heing-min Son nauwelijks aan spelen toekomt. De 24-jarige aanvaller staat open voor een transfer naar Ajax, zodat hij veel kan spelen in aanloop naar het WK in Qatar. Of de Oranje-international zijn zin krijgt, is echter de vraag.

Volgens Sky Sports is Tottenham gefrustreerd door de aanbiedingen van Ajax. De Amsterdammers probeerden al vaker om Bergwijn binnen te halen. De Premier League-topclub vraagt echter de hoofdprijs. Transferexpert Fabrizio Romano sprak zelfs over dertig miljoen euro. Dat bedrag betaalde Spurs in januari 2020 zelf aan PSV. De club lijkt niet van plan om veel verlies te lijden.

De Britse omroep weet dat Bergwijn nog altijd hoog wordt aangeslagen door The Lilywhites. Binnen de club zou bijna iedereen het er over eens zijn dat de Nederlandse aanvaller 'een heel goede speler is die een succes zal worden'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie