Voetbal International: Feyenoord denkt aan oud-Ajacied Ekkelenkamp

15 juni om 11:02

Feyenoord denkt aan Jurgen Ekkelenkamp. De aanvallende middenvelder van Hertha BSC (22) staat op de lijst met mogelijke vervangers voor Guus Til, meldt Voetbal International.

De kans lijkt klein dat Til - gehuurd van Spartak Moskou - volgend seizoen nog in De Kuip speelt, waardoor Feyenoord naar alternatieven kijkt. De Rotterdammers hebben Ekkelenkamp hoog zitten en onderzoekt de mogelijkheden om hem over te nemen, aldus VI. Het weekblad baseert zich op 'ingewijden'.

Ekkelenkamp maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Hertha BSC. Hij stond destijds ook al in de belangstelling van Feyenoord. Het is onduidelijk of de middenvelder haalbaar is. Hertha BSC zou 'niet happig' zijn om hem zomaar te laten gaan. Het salaris van Ekkelenkamp kan ook een probleem worden.

Ekkelenkamp kwam in zijn eerste Bundesliga-seizoen tot 21 optredens, waarvan zes als basisspeler. Hij maakte drie goals. Eind juni wordt meer duidelijk over de situatie van Til. Mogelijk kent de FIFA hem en andere buitenlanders in de Premjer Liga een transfervrije status toe door de oorlog in Oekraïne.