'Inter brengt openingsbod uit: Lukaku maakt toekomstwens intern kenbaar'

'Inter brengt openingsbod uit: Lukaku maakt toekomstwens intern kenbaar'

15-06-2022 23:49
19

Het spel is op de wagen: Internazionale heeft een eerste bod op Romelu Lukaku bij Chelsea neergelegd, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Belg heeft zelf al een duidelijke boodschap afgegeven bij The Blues.

Dat het voor Inter lastig gaat worden om Lukaku terug naar Milaan te halen, was al bekend. Chelsea wil immers een groot deel van de geïnvesteerde 113 miljoen euro terugzien en die financiële middelen heeft I Nerrazzuri niet. Om die reden is Inter overgeschakeld op een huurconstructie en heeft de club woensdag een openingsbod van vijf miljoen euro aan huursom ingediend, meldt Romano.

Chelsea heeft dit bod afgeslagen en gaat zich beraden over het gewilde bedrag. Naar verluidt praten beide clubs later deze week verder. Voor Lukaku zelf is het kraakhelder: de spits wil niets liever dan terugkeren naar Inter. Dat zou hij manager Thomas Tuchel en eigenaar Todd Boehly al hebben laten weten. Eind vorig jaar maakte de Belg zijn liefde voor de Italiaanse club voor het eerst openlijk kenbaar, in een opmerkelijk interview met de Italiaanse media. Zijn tweede termijn op Stamford Bridge is tot dusver niet wat ervan gehoopt werd. In 44 optredens kwam Lukaku tot vijftien doelpunten.