'Alleen transfersom lijkt transfer van Sterling te kunnen dwarsbomen'

'Alleen transfersom lijkt transfer van Sterling te kunnen dwarsbomen'

19-06-2022 16:56 Laatste update: 16:57
23

Bij Chelsea heeft men goede hoop op de komst van Raheem Sterling. Eerder op zondag werd duidelijk dat The Blues hem graag willen overnemen van Manchester City. Volgens The Athletic is de transfersom momenteel het enige mogelijke struikelblok.

Zondagochtend werd duidelijk dat Chelsea een oogje heeft op Sterling. Nu komt The Athletic met een update: volgens het doorgaans betrouwbare medium groeit het vertrouwen bij de nummer drie van Engeland in de deal. 

Sterling heeft al met mensen in zijn omgeving gesproken over de gang van zaken bij Chelsea en manager Thomas Tuchel. Alleen de onderhandelingen met Manchester City zouden voor moeilijkheden kunnen zorgen, maar de kampioen van Engeland kan niet de hoofdprijs vragen voor Sterling: de 27-jarige buitenspeler heeft nog een éénjarig contract.

Dat Sterling een transfer wel ziet zitten, is geen verrassing. In het afgelopen seizoen zat hij vaker op de bank dan hem lief is, terwijl de City-aanval overvol is met spelers als Erling Haaland, Phil Foden, Riyad Mahrez, Jack Grealish en Gabriel Jesus. Laatstgenoemde staat overigens ook op de nominatie om te vertrekken.