'Chelsea onderzoekt voorwaarden voor transfer City-aanvaller, Tuchel 'groot fan''

'Chelsea onderzoekt voorwaarden voor transfer City-aanvaller, Tuchel 'groot fan''

19-06-2022 10:41
21

Raheem Sterling is een van de genomineerden om komend seizoen de aanval van Chelsea te versterken. Fabrizio Romano meldt dat manager Thomas Tuchel gecharmeerd is van de Engelsman.

'Sterling staat zeker op het lijstje bij Chelsea. Tuchel is een groot fan van de Engelse vleugelspeler. Chelsea heeft de voorwaarden van een eventuele deal onderzocht', schrijft de doorgaans goed ingevoerde Romano. 'Er ligt nog geen bod en er zijn ook geen gesprekken gaande tussen Man City en Chelsea. Het hangt ook af van andere deals, zoals Lukaku, Ousmane (Dembélé, red.) etc..'

Wedden

Meer odds

Dat Sterling in verband wordt gebracht met een vertrek is niet vreemd. De Engels international staat te boek als een grote ster en werd dit seizoen kampioen met Manchester City. Toch zat de oud-speler van Liverpool dit seizoen vaker op de bank dan hem lief was. Pep Guardiola gaf de over het algemeen de voorkeur aan spelers als Phil Foden, Jack Grealish en Riyad Mahrez. Met de komst van Erling Haaland lijkt Sterling ook een plek in de punt te kunnen vergeten komend seizoen.

Eerder werd Sterling al in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid. De vleugelflitser wordt als alternatief gezien voor Kylian Mbappé, die tegen alle verwachtingen in bij Paris Saint-Germain bleef.