PSV bevestigt: Götze en twee anderen ontbreken om transfer af te ronden

PSV bevestigt: Götze en twee anderen ontbreken om transfer af te ronden

20-06-2022 14:28
98

Mario Götze, Maximiliano Romero en Vincent Müller ontbreken maandagmiddag op de eerste training van PSV. Het drietal krijgt de ruimte om een transfer af te ronden, bevestigt de Eindhovense club.

PSV begint met 24 spelers aan de eerste training van het seizoen. Götze is bezig met een transfer naar Eintracht Frankfurt, dat op het punt staat de afkoopsom van minimaal vier miljoen euro te betalen. Romero is al in Argentinië voor een terugkeer naar Racing Club. Waar de toekomst van doelman Müller ligt, is nog onduidelijk.

Bij de start van de voorbereiding ontbreekt een aantal spelers vanwege een vakantie na hun interlandverplichtingen. Dat zijn Jordan Teze, Cody Gakpo, Erick Gutiérrez, Ritsu Doan en Ibrahim Sangaré. Zij melden zich onder voorbehoud op 4 juli weer bij PSV.

Olivier Boscagli, Phillipp Mwene, Carlos Vinícius, André Ramalho en Mauro Júnior zijn nog geblesseerd. De verwachting is dat iedereen in de loop van de voorbereiding instroomt, met uitzondering van Olivier Boscagli. De Franse verdediger heeft een zware knieblessure en kan in de tweede seizoenshelft aansluiten.

Derrick Luckassen is terug van een huurperiode bij het Turkse Fatih Karagümrük en start de voorbereiding bij PSV. De nieuwe hoofdtrainer Ruud van Nistelrooy heeft negen spelers van Jong PSV voorlopig toegevoegd aan de selectie.

De PSV'ers die maandag op het veld verschijnen: Joël Drommel, Boy Waterman, Maxime Delanghe, Kjell Peersman, Derrick Luckassen, Armando Obispo, Philipp Max, Fredrik Oppegard, Marco van Ginkel, Richard Ledezma, Joey Veerman, Ismael Saibari, Noni Madueke, Yorbe Vertessen, Johan Bakayoko en Jong PSV-spelers Shurandy Sambo, Jenson Seelt, Dennis Vos, Koen Jansen, Amin Doudah, Simon Colyn, Jeremy Antonisse, Dante Sealy en Mees Kreekels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie