'40 procent van Malacia-som te gebruiken, rond met Maatsen, nog niet met Chelsea'

'40 procent van Malacia-som te gebruiken, rond met Maatsen, nog niet met Chelsea'

21-06-2022 12:31
106

Feyenoord heeft de nodige namen op zijn lijstje staan, maar is nog niet actief geweest op de transfermarkt. De verliezend Conference League-finalist kan pas investeren als de transfersom voor Tyrell Malacia binnen is, schrijft Voetbal International.

De linksback werd gelinkt aan Manchester United, maar is hard op weg naar Olympique Lyon. De eerste aanbiedingen konden Feyenoord nog niet bekoren, maar beide clubs naderen volgens VI een akkoord. Maximaal veertig procent van de transfersom kan besteed worden aan nieuwe spelers.

Wedden

Meer odds

Op de positie van Malacia zou dat Ian Maatsen moeten worden. De twintigjarige linksback van Chelsea heeft al overeenstemming bereikt met Feyenoord, dat er nog wel uit moet zien te komen met The Blues. Daley Sinkgraven (Bayer Leverkusen) en Joshua Brenet (FC Twente) zijn de overige spelers op het Feyenoord-lijstje die ook als linksback uit de voeten zouden kunnen.

Daarnaast worden Jurgen Ekkelenkamp (Hertha BSC), Mees Hilgers (FC Twente) en Bas Dost (vertrokken bij Club Brugge) genoemd. FC Twente heeft echter een eerste bod geweigerd en Dost zou bedankt hebben voor de eer. Daarnaast dreigt vrijwel de gehele basisploeg te vertrekken. Huurlingen Guus Til, Cyriel Dessers en Reiss Nelson zijn terug naar respectievelijk Spartak Moskou, KRC Genk en Arsenal, terwijl er voor Justin Bijlow, Malacia, Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida, Orkun Kökcü en Luis Sinisterra serieuze en minder serieuze belangstelling is.