AD: Man United bereidt Antony-bod voor, Martínez krijgt voorkeur boven Torres

AD: Man United bereidt Antony-bod voor, Martínez krijgt voorkeur boven Torres

21-06-2022 14:19
133

Manchester United bereidt inderdaad een bod voor op Ajax-aanvaller Antony, zo meldt het Algemeen Dagblad. Doordat Darwin Núñez naar rivaal Liverpool vertrok, is de Braziliaan een serieuze optie voor Erik ten Hag en consorten. Daarnaast lijkt ook Lisandro Martínez bijzonder hoog op de lijstjes van United te staan.

Het gonst de laatste dagen van de geruchten rondom de spelers van Ajax. Antony en Martínez werden in Engeland al gelinkt aan een overstap naar Manchester, nu klinken in Nederland dezelfde geluiden: de club van voormalig Ajax-trainer Ten Hag bereidt volgens het AD een bod voor op Antony.

United kan gas geven voor een transfer van de Braziliaans international, doordat Núñez niet naar Manchester komt. De Uruguayaan koos voor een overstap naar Liverpool. Zelf weet Antony al wat hij wil: de linkspoot hoopt 'vurig' op een droomtransfer.

Martínez
Doordat Jurriën Timber waarschijnlijk blijft, was het al duidelijk dat United zijn pijlen heeft gericht op Martínez. De Argentijnse Ajax-stopper zou ook de voorkeur genieten boven Pau Torres bij United. De Spaanse verdediger van Villarreal werd ook sterk gelinkt aan een overstap naar The Red Devils. Man United wil echter wel eerst een nieuwe middenvelder aantrekken, voordat het actie gaat ondernemen voor Martínez. Frenkie de Jong is voor die positie in beeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie