'Álvarez mag vertrekken uit Amsterdam: Ajax stelt vraagprijs vast voor trio'

'Álvarez mag vertrekken uit Amsterdam: Ajax stelt vraagprijs vast voor trio'

22 June - 18:19 Laatste update: 18:49
272

Ajax heeft de bedragen vastgesteld waarvoor Edson Álvarez, Antony, Jurriën Timber en Lisandro Martínez mogen vertrekken. Althans, die bedragen meldt clubwatcher Mike Verweij, die stelt dat de Amsterdammers er alles aan doen om het laatstgenoemde trio te behouden.

Het is geen geheim dat Antony, Timber en Martínez gevolgd worden door de Europese elite. "Maar Ajax zou er geen moeite mee hebben als Álvarez vertrekt", weet Verweij in gesprek met De Telegraaf. "Daar wordt ongeveer dertig miljoen euro voor verlangd." Het gewilde trio staat er vooral in Engeland goed op, met name bij Manchester United. Volgens Verweij is het voor Ajax geen optie om bij voorbaat al te zeggen dat een speler niet te koop is. "Want elke speler is te koop."

"Er hangen wel dusdanige prijskaartjes aan, dat het bijna uitgesloten is dat ze vertrekken", vervolgt hij. Ajax gaat dus naar verluidt alles uit de kast trekken om het drietal in Amsterdam te houden, al zal de club akkoord gaan bij bepaalde bedragen. Antony zou bij een bod van tussen de zeventig en tachtig miljoen euro mogen vertrekken, terwijl Timber en Martínez minimaal tussen de vijftig en zestig miljoen euro moeten opleveren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s